Complexul The Grand sustine arta contemporana

Complexul multifunctional de lux The Grand sustine arta contemporana gazduind in perioada mai-iunie proiecte semnate de curatorul Ioana Mitu, galeria Art Yourself si concept store-ul Spazio Studio, anunta un comunicat The Grand. Cele doua spatii puse la dispozitie fac parte din cel mai nou proiect al complexului, care ofera artistilor spatii expozitionale menite sa intregeasca experienta unica a luxului cu experienta artistica contemporana.

“Projects by Ioana Mitu” propune o serie de expozitii semnate de artisti contemporani in plina ascensiune. Pentru moment, in galerie sunt expuse lucrari semnate de Silviu Pavel (fotografie), Aurel Cogealac (pictura), Cosmin Fruntes (pictura) si Rene Cotofana Raileanu (pictura). Expozitia se va schimba pe 25 mai, cand va intra in circuitul evenimentului cultural anual Noaptea Alba a Galeriilor.

Art Yourself prezinta expozitia “Drugs, Fashion, Money, Religion & Sex. 21st Century Now!”, care cuprinde o selectie de peste 50 de lucrari semnate de 15 artisti. Expozitia va fi deschisa publicului pana pe data de 30 mai.

Designul celor doua spatii a fost gandit in colaborare cu Spazio Studio, un concept store de mobilier, design si arta/birou de arhitectura, lansat in 2005.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *