Chitaristul Jan Akkerman concerteaza in Romania pe 23 noiembrie

Jan Akkerman, unul dintre cei mai bine cotati chitaristi din lume, revine in Romania pentru un spectacol pe scena Hard Rock Cafe-ului bucurestean, in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material disocgrafic “Minor Details”, lansat in 2011. Evenimentul, care va avea loc pe 23 noiembrie, este primul din seria Guitar Masters.

Organizatorii declara: “fiecare seara Guitar Maters va avea in prim-plan un instrumentist de prestigiu si, pe langa faptul ca va fi un show in sine, va fi o relevelatie privind nenumaratele veleitati ale chitarii. De la jazz la blues, de la rock la fusion, fiecare concert va oferi o noua perspectiva asupra versatilitatii infinite a acestui instrument”.

Jan Akkerman este un muzician care vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii din zona progressive rock si jazz-rock, precum Focus si Brainbox. Printre reperele Focus se numara piesa “Hocus Pocus”, compozitie integrata ulterior inclusiv in repertoriul Iron Maiden.

In decursul carierei, Jan Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate.

Biletele se gasesc in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Sala Palatului, Sala Polivalenta si online pe Eventim.ro. Rezervarea locurilor in conditii preferentiale se poate face prin sistemul: www.rezervariclub.ro.

Preturile sunt urmatoarele:

26 mai – 20 august – 20% reducere
Bilete VIP – 320 lei – (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 – 104 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 – 64 lei – locuri la mese in sala

21 august – 20 septembrie – 10% reducere
Bilete VIP – 360 lei – (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 – 117 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 – 72 lei – locuri la mese in sala

21 septembrie – 23 noiembrie full price
Bilete VIP – 400 lei – (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 – 130 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 – 80 lei – locuri la in sala

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.