Iron Maidnem concerteaza saptamana aceasta in Bucuresti

Trupa IRON MAIDNEM revine la Bucuresti pentru un concert in Ageless Club joi, pe 7 iunie 2012, incepand cu ora 20.00, eveniment care face parte din turneul pe care trupa il sustine in luna iunie in Romania. In deschiderea concertului de la Bucuresti vor canta trupele ERASE (Bucuresti) si Celestial Grounds (Bucuresti).

Trupa IRON MAIDNEM si-a inceput activitatea in anul 1996, in Ungaria. Numele formatiei se bazeaza pe un joc de cuvinte, in limba maghiara „majdnem” insemnand „aproape”.

Repertoriul formatiei include peste 60 de piese semnate Iron Maiden, printre ele numarandu-se si acele piese pe care Maiden nu le-au cantat niciodata live: „Alexander the Great”, Back in the Village”, Invaders”, Gangland”, Only the Good Die Young”. Nu lipsesc, bineinteles, piesele clasice: Wasted Years”, „The Trooper”, The Seventh Son of a Seventh Son”, Hallowed Be Thy Name”, The Prisoner”, Moonchild”, „Aces High”, „Flight of Icarus”.

Pretul unui bilet este de 15 lei – biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club.

CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehniclub si se afla langa Policlinica nr. 3) www.ageless.ro

Mijloace de transport: tramvaiele 1 si 19, autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).
IRON MAIDNEM

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.