Editura Curtea Veche va asteapta vineri, 22 iunie, la ora 15.30, la evenimentul de lansare a volumului de proza satirica „Agentul CIA cu talpa rupta” de Ion Cristoiu. Evenimentul va avea loc la Libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5, Bucuresti) in prezenta autorului si a invitatilor sai, actorul George Mihaita si criticul Alex Stefanescu.

Volumul este rezultatul unei colaborari intre Curtea Veche Publishing si Editura Evenimentul si Capital, iar lansarea sa marcheaza implinirea a 20 de ani de existenta a cotidianului Evenimentul zilei, la fondarea caruia Ion Cristoiu a avut un rol deosebit de important.

Colectia de proze satirice “Agentul CIA cu talpa rupta” reprezinta cel de al 25-lea volum scris de Ion Cristoiu si este o carte-eveniment. Lansarea acesteia marcheaza implinirea a 20 de ani de existenta a cotidianului “Evenimentul zilei”, la fondarea caruia Ion Cristoiu a avut un rol deosebit de important.

Volumul „Agentul CIA cu talpa rupta” de Ion Cristoiu va fi disponibil pe site-urile www.shop.evz.ro si www.curteaveche.ro incepand cu 20 iunie, iar din data de 25 iunie poate fi gasit in librariile din tara.