Atelierul Sultana prezinta: Expozitie de grup – 2012

Atelierul de creatie Sultana va invita, in perioada 28 iunie – 4 iulie, la o “Expozitie de grup – 2012”. Pe simezele Atelierului vor putea fi admirate lucrari de grafica si pictura ce apartin participantilor la “Atelierele de creatie pentru Adulti” in perioada primavara – vara 2012.

Evenimentul reprezinta o continuitate a exercitiului plastic conceput de Atelier, prin imbinarea atitudinii de relaxare prin culoare cu forme mai avansate de arta ca hobby, avand ca finalitate redescoperirea personalitatii individuale.

Portile Atelierului sunt permanent deschise pentru orice iubitor de frumos si arta, care are pur si simplu dorinta de a incerca sa se exprime plastic. Multi dintre actualii cursanti nu au avut indrazneala de a pasi intr-un atelier, tocmai pentru ca nu aveau incredere in ceea ce ar putea compune. Atelierul Sultana nu face alceva decat sa completeze fiecaruia in parte un registru de lucrari care sa le dea incredere in sine, demonstrand ca arta nu reprezinta un monopol al cuiva.

Vernisajul va avea loc joi, 28 iunie ora 18.00. Expozitia va putea fi vizitata in zilele de 2 si 3 iulie, intre orele 13.30 – 18.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.