Hatebreed concerteaza in Romania pe 15 iulie

Formatiile HATEBREED si CRUEL HAND (SUA) vor sustine un concert in Ageless Club din Bucuresti pe data de 15 iulie, ora 19.00, iar AVATAR si PSYCHOGOD (Romania) sunt trupele care intregesc line up-ul acestui eveniment. Hatebreed este in prezent una din cele mai importante trupe de hardcore din lume, avand la activ sase albume de studio si aparitii la festivaluri cu renume.

Hatebreed concerteaza pentru a doua oara in Romania, insa pentru prima data din pozitia de headliner. Concertul sustinut in vara anului 2011 pe scena de la Rock The City a fost primit foarte bine de publicul din Romania, trupa dorind sa revina cu un show complet.

Formata in 2006 si „calita” de-a lungul a trei albume, CRUEL HAND (hardcore punk) va ajunge pentru prima oara in Romania, cand va urca pe scena in deschiderea celor de la Hatebreed. AVATAR este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se permanent ca indentitate. Trupa a sustinut de-a lungul carierei concerte alaturi de nume precum Slayer, Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory, in Romania, Behemoth, Pungent Stench, Onkel Tom sau Soul Demise in afara tarii. PSYCHOGOD abordeaza un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.

Biletele pentru concertul din 15 iulie se pot achizitiona din reteaua Myticket.ro la pretul de 60 lei, pret care se va pastra si in seara concertului. Pentru acest eveniment numarul de bilete este limitat la 300.

CLUB AGELESS: Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti
Mijloace de transport: tramvaiele 1 si 19, autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.