Rock, Blues & Street Patrol incepe in 29 iunie

Grupul Motociclistilor „STREET PATROL” din Campina are placerea de a va invita la prima editie a evenimentului “Rock, Blues & Street Patrol”. Intrunirea se vrea a fi fara foc de artificii, fara taxa de intrare si fara alte „sabloane moderne” si va avea loc in perioada 29 iunie ora 12.00 – 01 iulie ora 12.00, in Comuna Magureni, Satul Banului, punctul “Ruda” din judetul Prahova.

Locatia se afla la liziera unei paduri, cu o priveliste minunata, in afara zonei locuite. Drumul de acces este asfaltat complet. Posibilitatea de cazare este la cort (exclusiv), iar zona de campare este nelimitata. Motoarele pot fi parcate oriunde, fara restrictii si/sau interdictii.

Muzica live va fi asigurata de TITUS CONSTANTIN & IULIA pe partea de rock, iar trupele STRIP JOINT si BULLVICE vor aduce partea de blues a evenimentului, sambata in jurul orei 20.00. Se vor organiza si cateva concursuri, o defilare de motoare, setea se va stinge cu bere, iar foamea cu mici si alte „mortaciuni”. Veti fi intampinati cu tuica si slana afumata, iar sambata, cu ciolan cu fasole la ceaun… din partea „casei”, bineinteles. 🙂

Intrarea este libera.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.