Roz Townsend vine in Romania

Roz Townsend, trainer de succes in domeniul comunicarii si autoare a volumului “Dezvolta-ti abilitatile de comunicare. Idei simple pentru prezentari de succes” (Curtea Veche Publishing, 2009) va veni in Romania pentru a sustine un eveniment interactiv pe data de 2 iulie 2012, eveniment ce va include si o sesiune de autografe.

Activitatea de profesorat a lui Roz Townsend este vasta, mergand de la instruirea prescolarilor si pana la sustinerea de cursuri universitare. In plus, asigura servicii de consultanta pentru afaceri si institutii superioare de invatamant pe problematici ca invatarea accelerata si cititul rapid. Printre clientii sai se numara: University of Southern Queensland, Pasminco, Uncle Ben’s of Australia, Shell, Charles Sturt University.

Asadar sunteti asteptati luni, 2 iulie, incepand cu ora 18.30, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari, nr. 14) pentru o intalnire cu Roz Townsend. Evenimentul este organizat alaturi de revista Cariere, iar participarea se face pe baza de rezervare, la adresa intern@curteaveche.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.