Anathema si-a extins turneul european si in Romania

Dupa cum va anuntam cu doua luni in urma, britanicii de la Anathema se intorc pe plaiuri romanesti pentru a noua oara, la 18 ani dupa primul concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cantand de fiecare data in fata unor multimi de fani, membrii trupei Anathema si-au extins turneul european “Weather Systems” din acest an si au inclus concertul de la Bucuresti in lista locatiilor cu semnificatie majora in promovarea celui mai recent material discografic.

Lansat in aprilie 2012, “Weather Systems” a depasit orice asteptari, artistii precizand ca este la un alt nivel fata de “We’re here because we’re here” din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie. Pe scurt, un album complet cu muzica absolut noua pe gustul tuturor fanilor.

In cei 22 ani de la debut, formatia nu s-a putut incadra intr-un singur stil muzical, cantand atat Doom Metal, Gothic Metal cat si rock alternativ si progresiv. Criticii americani spun despre Anathema ca ar fi o trupa “fara influente, dar si fara urmasi”.

In componenta actuala, Anathema le va oferi celor prezenti sansa sa asculte live piesele de pe noul abum, cat si melodiile cu care au castigat notorietate la nivel mondial, in concertul din 23 septembrie la Jukebox Venue, ora 21.00.

Biletele pot fi achizitionate la pret variabil, 80 lei in picioare sau 120 lei cu loc, din Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) de la Sala Palatului si online pe www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.