Teo Trandafir va fi Povestitor la Boomerang

Realizatoarea tv Teo Trandafir este vocea noului program Turner Broadcasting, “Lumea povestilor Cartoonito”, care va fi difuzat in Romania incepand de pe 9 iulie pe postul de televiziune pentru copii Boomerang. Teo Trandafir a acceptat rolul Povestitorului, iar copiii o vor putea asculta in fiecare seara de la ora 19.30.

“Lumea povestilor Cartoonito” este un program dedicat prescolarilor cu varsta intre 3 si 6 ani, in care copii actori interpreteaza pe intelesul celor mici povesti clasice precum “Scufita rosie”, “Jack si vrejul de fasole”, “Pinocchio”, “Petrica si lupul”, “Flautul fermecat”, “Cei trei purcelusi”, “Uriasul singuratic”, “Hansel si Gretel”, “Fetita cu parul de aur si cei trei ursuleti”, “Lacul lebedelor” si “Spargatorul de nuci”.

Serialul pastreaza povestile originale si elementele definitorii ale acestora, dar exista si personaje secundare fara costumatie, cu care copiii zilelor noastre se pot identifica mai usor. Fundalurile sunt gandite astfel incat sa recreeze atmosfera povestilor fara a incarca imaginea si transmit, prin simplitatea lor, ideea de “punere in scena” – care ii va ajuta pe parinti sa le explice copiilor diferenta dintre lumea povestilor si lumea reala.

Noul program le va oferi copiilor exemple amuzante si educative potrivite varstei lor, iar parintilor – modalitatea perfecta de a-i apropia pe cei mici de cele mai iubite povesti ale lumii.

“Am creat aceste povesti pentru copiii si parintii care vor sa petreaca impreuna cateva minute in fiecare seara si suntem incantati ca le putem oferi celor mici o lume de descoperit, iar celor mari – o lume de redescoperit. Personalitatea extraordinara a lui Teo Trandafir ii permite sa se reinventeze de la un subiect la altul si sa transforme povestitul intr-o aventura minunata, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care consideram ca rolul i se potriveste perfect”, spune Andreea Spasova, Marketing Manager al Turner Broadcasting in Europa Centrala si de Sud-Est & Benelux.

La randul sau, Teo Trandafir spune: “Pentru mine, colaborarea cu Turner Broadcasting este un vis implinit. Povestile pentru copii te prind in lumea lor senina, intr-un joc fermecat din care nu vrei sa pleci niciodata. Va invitam intr-un spatiu luminat cu praf de stele, in care imaginatia celor mici va transforma totul intr-o aventura, in fiecare seara.”

Programul “Lumea povestilor Cartoonito” va fi difuzat in fiecare zi a saptamanii de la ora 19:30, in cadrul blocului de programe Cartoonito de la Boomerang.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.