Desant canta alaturi de Kempes & Rezident Ex la Arenele Romane

Trupa timisoreana Desant va avea statutul de invitat in cadrul singurului concert pe care Kempes si Rezident Ex il va sustine in capitala. Evenimentul care va avea loc la Arenele Romane pe 21 septembrie va insemna reintalnirea dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa opt ani de absenta.

Cei de la Desant au declarat ca “showul din septembrie va insemna lansarea oficiala a formatiei si se va concretiza in forma unui adevarat asediu rock la Arenele Romane.” Trupa a fost infiintata la sfârsitul lui 2010, la Timisoara, a lansat primul single “Zbor” in 2011, iar pe 16 iunie 2012 a fost prezenta pe scena OST Fest. Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, si versuri simple, adresate publicului larg. Desant inseamna: Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Saulescu (chitara) si Alex Anca (voce), Vlad Toma (clape).

Pentru concertul din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 lei
Bilete VIP – 100 lei (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

Biletele se vand si online, in format electronic, pe www.rezervariclub.ro. Platiti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primiti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *