Teatrul Globe aduce spectacolul “Cum va place” in Bucuresti

ArCuB va invita pe 11 si 12 iulie 2012, de la ora 19.30, in Piata George Enescu, la spectacolul “Cum va place” de William Shakespeare, jucat de Teatrul Globe din Londra. Dupa succesul de anul trecut al acestei noi creatii, Shakespeare’s Globe da startul turneului european al productiei.

Seria de reprezentatii ajunge in Bucuresti pe 11 si 12 iulie, plecand mai departe spre Austria, Danemarca si Irlanda.

Distributia extrem de creativa da viata cu spirit ludic comediei pastorale a Marelui Will, pe o scena de inspiratie elisabetana, in spiritul picturilor si gravurilor din timpul lui Shakespeare. Ca in vremurile cand trupele de artisti ambulanti colindau orasele, cei opt actori vor insufleti pietele publice din mai multe orase europene, cu acest recent succes al companiei londoneze.

Protagonistii spectacolului sunt: Tobias Beer, Deirdre Mullins, Will Featherstone, Will Mannering, John O’Mahony, Beth Park, Will Oxborrow, Emma Pallant. Muzica este semnata de Olly Fox iar coregrafia de Georgina Lamb. Scenografia este creata de Hannah Clark. Regia ii apartine lui James Dacre.

Cele doua reprezentatii de la Bucuresti sunt prezentate de Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB in parteneriat cu Festivalul International Shakespeare, Fundatia Shakespeare, Teatrul National Marin Sorescu din Craiova si British Council.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *