Macy Gray revine in Romania pe 22 noiembrie

Macy Gray revine in toamna in Capitala pentru o extravaganta funk, pe 22 noiembrie. Concertul organizat de Events va avea loc la Sala Palatului si va dura aproape doua ore, timp in care cei prezenti vor asculta “I try”, “Sweet Baby”, “Sexual Revolution”, cat si piese de pe cel mai recent album al artistei, “Covered”, lansat in acest an.

Macy Gray, acum in varsta de 45 de ani, a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume si are la activ sase albume de studio, un premiu Grammy si alte cinci nominalizari. Macy Gray si-a pariat vocea cu totul unica si un stil personal bizar pentru a ajunge in hall-of-fame-ul R&B la final de mileniu, oferind publicului de toate culorile o alternativa excentrica la muzica soul mainstream. Artista creeaza un melanj muzical unic de soul, hip-hop, R & B, funk si rock.

Albumul “Covered” include 16 piese, coverurile unor trupe la fel de celebre, precum “Here Comes The Rain Again” (Eurythmics), “Creep” (Radiohead), “Teenagers” (My Chemical Romance), “Nothing Else Matters” (Metallica), “Sail” (Awolnation) sau “Wake Up” (Arcade Fire).

Pe 22 noiembrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00.

Pana pe 22 iulie inclusiv, biletele pot fi achizitionate la un pret special, cu 10% discount (200, 153, 126 si 100 lei, in functie de categorie). Incepand de pe 23 iulie, vor fi disponibile la preturile de 220, 170, 140 si 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.