Posada Rock 2012 devine rampa pentru GBOB Romania

Trupele care isi adjudeca primele doua pozitii la Festivalul POSADA ROCK 2012, respectiv marele premiu si locul 1, castiga dreptul de a participa direct la finala nationala GBOB 2012. Facilitatea este oferita prin amabilitatea domnului Cristin Tomeci, Vice-Presedinte la Global Battle of Bands si Presedinte al Music Europe Association.

Cristin Tomeci detaliaza: “din postura de fost laureat al Festivalului POSADA ROCK, mi se pare firesc sa ofer aceasta oportunitate artistilor in curs de afirmare.” Cristin Tomeci a castigat alaturi de formatia Rogvaiv prima editie a evenimentului, desfasurata in 1986.

Miza pentru trupele participante in concurs nu se opreste aici: formatiile clasate pe primele patru pozitii vor fi premiate cu vouchere, in valoare totala de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor. Acestea vor putea fi utilizate pentru achizitia de instrumente sau accesorii muzicale.

Premiile acordate cu sprijinul M&C Musical Instruments Distributor vor fi urmatoarele:

Marele premiu – voucher in valoare de 1000 euro
Locul 1 – voucher in valoare de 600 euro
Locul 2 – voucher in valoare de 300 euro
Locul 3 – voucher in valoare de 100 euro

Reprezentantii M&C Musical Instruments Distributor, domnul Calin Ilie si doamna Manon Viel, vechi prieteni si sustinatori ai festivalului, declara: “suntem onorati sa sustinem un eveniment de traditie precum Festivalul Posada si sa venim in sprijinul tinerilor muzicieni.”

In 2012, Festivalul de la Posada Rock 2012 se va bucura, in premiera si de participare internationala dar, isi va pastra si statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aici. Inscrierile continua pana pe 10 august. Materialele specificate in regulament sunt asteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com

Editia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti sau online pe: Eventim si My Ticket. Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achizitia se poate face si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Festivalul Posada Rock este organizat de Primaria Municipiului Campulung, in parteneriat cu Asociatia Ost Cultural Events si Cavalleria Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *