“Legendele palatului” continua cu “Pictorul de la curte”

Seria filmelor coreene continua la TVR 1 din 16 august cu o noua premiera pentru fanii acestui tip de seriale: “Legendele palatului: Pictorul de la curte”. Noul serial, tot din seria Legendele palatului, ia locul “Copacului cu radacini adanci” si va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la 17.35.

“Pictorul de la curte” are 40 de episoade a cate 35 de minute fiecare si spune povestea unui pictor talentat – Shin Yun-bok, care se deghizeaza in baiat pentru a cauta ucigasul tatalui sau. In film se regasesc elemente din viata si domnia Regelui JeongJo, al 22-lea rege al Dinastiei Joseon. In fiecare zi de luni pana vineri, telespectatorii TVR 1 vor putea urmari doua episoade din “Legendele palatului: Pictorul de la curte”, de la 17.35 si de la 18.15.

In Coreea anului 1766, pictorul curtii imperiale, Kang Su-hang, membru al Academiei de Arte Frumoase, este gasit mort. La scurt timp, sunt gasiti morti Seo Jing, un alt membru al aceleiasi importante Academii, dar si sotia sa. Fiica lor este insa data disparuta. Dupa zece ani, pictorii Kim Hong-do si talentatul Shin Yun-bok primesc din partea regelui Jungjo o misiune secreta, neobisnuita – sa gaseasca portretul tatalui, pictat cu zece ani in urma, de artistii a caror disparitie a ramas inca un mister. Tanarul Shin Yun-bok mosteneste un talent neobisnuit si pare sa ascunda mereu ceva. Cand misterul tabloului este descifrat, se afla adevarul si despre Shin Yun-bok, iar regele Jungjo isi poate marturisi iubirea secreta.

Share

6 thoughts on ““Legendele palatului” continua cu “Pictorul de la curte”

  1. Filmul e prea frumos! :* Il adoor! 😡 Mai ales pe Shin Yoon-Bok si pe Kim Hong-Do! :>:>:>:>:>
    Sincera sa fiu de abia astept in fiecare zi sa inceapa filmul! Pacat ca nu e in weekend!
    Suus , Korea! 😡

  2. filmul pictorul de la curte este cel mai tare film.Ii ador pa shim yoon bok si kim hong do.

  3. Shin yoon bok si kim hond do sunt foarte haiosi. Iubesc filmul! Sunt adorabili cei 2. Pacat ca nu gasesc imagini p net cu Yoon Bok… Distributia cred ca nu e corecta.. 🙁 in fine.. Ador filmul 😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.