“Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” pe 17 august

Primul spectacol produs si montat in spiritul si urmarind misiunea Teatrului In Culise, avand in distributie actori tineri, foarte inzestrati si curajosi, folosindu-se de imensul atu al textelor lui Matei Visniec, “Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” propune o altfel de experienta pentru spectatori. Acestia vor putea vedea un teatru sincer, fara prea multa scenotehnica, dar cu siguranta socant si intrigant.

Spectacolul pe care il puteti vedea pe 17 august, de la ora 20.00, la Teatrul In Culise, vorbeste despre iubire, despre absurdul din vietile noastre, despre fuga continua spre ceva despre care de multe ori nu avem foarte multe informatii, despre Romania, despre teatru, si resuseste sa atinga si sa loveasca, fara sa plictiseasca nici un moment, prejudecati si idei periculos de amintit.

Regia ii apartine lui Cristian Bajora, iar din distributie fac parte Stefan Nistor, Florin Fratila, Maria Popovici, Alexandru Minculescu si Ioana Soroiu.

Biletele la evenimentele In Culise sunt puse in vanzare in reteaua de case de bilete EVENTIM si pot fi achitate si online pe EVENTIM.RO
sau pot fi cumparate de la sediul teatrului (Str. Stefan Mihaileanu 53 – fata in fata cu liceul Xenopol).

Bilet intreg achitat in avans: 17.5 LEI
Elevi si Studenti: 10 LEI
Studenti la film sau teatru: intrarea libera
Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 LEI

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.