In luna august, Alina Manole isi provoaca fanii la discutii

Programul de concerte al Alinei Manole se anunta incarcat in urmatoarea perioada, artista urmand sa cante pentru fanii ei pe 17, 24 si 26 august. Doua concerte vor avea loc la malul marii, mai exact in Vama Veche, primul la Papa la Soni (vineri, 17 august) si al doilea la festivalul de fotografie “Vama sub Lumini de Oscar” (vineri, 24 august).

Cel de-al treilea concert va face parte dintr-un proiect special desfasurat la Muzeul Golesti, la Stefanestii de Arges, unde Alina Manole va fi prezenta pe 26 august, alaturi de colegii si prietenii ei de pe scena: Adrian Cristescu, Tudor Olaru si Claudiu Purcarin.

Dincolo de interviuri, de aparitiile la televiziune sau in show-uri radiofonice, dincolo de blogul personal sau deja omniprezentul “cont de facebook”, Alina Manole provoaca publicul spectator la un exercitiu de sinceritate. Femeia de dincolo de scena, de dincolo de Luna Patrata, Amante si Prieteni Invizibili, asteapta intrebari din partea celor care vor veni la concertul de vineri, 17 august, din Vama Veche, de la Papa la Soni. Intrebari despre ea si despre cei cu care se afla pe scena de patru ani, in formule aproape constante. Intrebari despre ce nu s-a spus vreodata. Intrebari decente sau incomode, pastrand totusi respectul fata de om si de context. Intrebari permise exclusiv celor care vin la concertul din data de 17 august. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.