Marduk si Immolation concerteaza in capitala pe 5 septembrie

Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita la primul eveniment major din acesta toamna, in data de 5 Septembrie, la Clubul Fabrica din Bucuresti, pe scena caruia vor urca doua dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem: Marduk (black metal, Suedia) si Immolation (death metal, New York).

Headlinerii serii vor fi suedezii de la Marduk, aflati in turneul de promovare a ultimului lor disc – “Serpent Sermon” – editat in 2012 de catre Century Media. Cu o activitate prodigioasa de peste 20 de ani, Marduk se afla deja la cel de-al 12-lea produs descografic full length si promit un show devastator pe scena din Fabrica, in seara de 5 Septembrie, asemanatoare celor prestate deja in trecut pe scenele din Cluj-Napoca si Bucuresti.

O alta aparitie speciala a serii este Immolation. Trupa infiintata in 1988 si care, prin muzica si sound-ul specific au demonstrat de-a lungul timpului ca death-metalul in forta, cantat in acelasi timp tehnic dar si cu feeling, este si va fi intotdeauna apreciat. Americanii au editat in 2011 EP-ul Providence, produs care s-a bucurat de o larga apreciere atat din partea publicului cat si a criticii (critica ce nu s-a sfiit sa includa acest produs in topurile de anul trecut, un an de de exceptie, de altfel, pentru death-metal) si vor fi pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul exceptional sustinut la Cluj-Napoca alaturi de Melechesh in anul 2008, eveniment produs de Hatework.

Cele doua nume vor fi sustinute in timpul aparitiei pe scena de la Fabrica de catre de catre neozeelandezii de la Sinate (death/trash), aflati in turneul de promovare a ultimului lor album (To the Death – 2012), de catre francezii de la Forsaken World (melodic death metal), si de catre Heaving Earth (Cehia – Death Metal).

Biletele sunt disponibile la pretul de 50 lei pe www.eventim.ro, iar cele achizitionate la intrarea in club, in ziua concertului, vor costa 60 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.