Stefan Banica pleaca in turneul “Altceva”

Artist cu mare priza la public, Stefan Banica pregateste fanilor sai pentru aceasta toamna o surpriza dubla: un album nou si un turneu, care va cuprinde noua orase din tara – Constanta, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Craiova, Cluj, Pitesti, Brasov, Ploiesti – in care va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri indragite.

Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”. Albumul nu e numit intamplator “Altceva”, ci pentru ca va fi… altceva fata de materiale discografice lansate de Stefan Banica pana in acest moment, aducand un suflu nou, surprize si colaborari inedite.

Cel mai recent cantec marca Stefan Banica, “Nu e prea tarziu”, care a fost lansat cu videoclip in luna iulie, difuzat deja la radio si pe posturile tv de specialitate, se va regasi pe noul album “Altceva”.

“Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeste “Altceva”, va fi promovat printr-un turneu national in lunile octombrie si noiembrie. In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regasi live pe scena Salii Palatului in concertele de Craciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare si complex si puteti afla mai multe amanunte in curand pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official – http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si pe site-ul meu www.stefanbanica.ro. Va spun doar atat: o sa fie un consum mare de energie, de-abia astept sa ne vedem!” – Stefan Banica

Turneul “Altceva”, powered by Centrum, va cuprinde urmatoarele orase:

27 octombrie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor
28 octombrie – Piatra Neamt – Sala Polivalenta
29 octombrie – Iasi – Sala Sporturilor
30 octombrie – Bacau – Teatrul de Vara
10 noiembrie – Craiova – Sala Sporturilor
11 noiembrie – Cluj – Casa de Cultura a Studentilor
12 noiembrie – Pitesti – Casa de Cultura
13 noiembrie – Brasov – Sala Sporturilor
17 noiembrie – Ploiesti – Casa de Cultura

Toate spectacolele vor incepe la ora 19.30, iar biletele vor putea fi procurate de la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *