Premiera nationala: “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca”

La Godot Cafe-Teatru, luna septembrie debuteaza cu o premiera: “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” de Rajiv Joseph, semnat de regizorul american Ryan Whinnem. Joi, 6 septembrie, la ora 19.00 si vineri, 7 septembrie la 21.30, bucurestenii ii pot urmari pe Tudor Aaron Istodor si Simona Cuciurianu intr-o drama cu accente comice despre accidente, rani… si dragoste.

“Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) si Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viata, din copilarie pana la varsta de 38 de ani. Relatia dintre ei este urmarita intr-un stil tragicomic din perspectiva ranilor care ii aduc, periodic, impreuna, uniti intr-un mod unic si de neinteles pentru restul lumii.

Dramaturgul Rajiv Joseph construieste o poveste convingatoare, neconventionala, despre natura viscerala a iubirii (ne)impartasite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvaluie spectatorului franturi din relatia dintre Doug si Kayleen, in timp ce acestia se apropie unul de celalalt sau se distrug reciproc prin rani reale si imaginare. Piesa, prezentata la Godot in premiera pe tara, exploreaza cu umor harta relatiilor interumane, presarata cu ochi vineti, rani infectate si dragoste.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *