Lansare de carte Dumitru Radu Popa la Curtea Veche

Dumitru Radu Popa se va afla in perioada urmatoare in Romania pentru a-si lansa cea mai recenta carte, “Sfinti, vanturi si alte intamplari”. Vineri, 14 septembrie, incepand cu ora 18.30, Curtea Veche Publishing va invita la Libraria Bastilia (Piata Romana, nr. 5) pentru a-l revedea pe autor si pentru a afla mai multe despre carte.

In cadrul lansarii, vor lua cuvantul criticii literari Alex Stefanescu si Dana Pirvan-Jenaru.

In romanul “Sfinti, vanturi si alte intamplari”, Dumitru Radu Popa ofera o mostra de realism magic, aducand in prim plan o serie de intamplari biografice legate de familia sa din Baia Mare si imprejurimi, in contextul prigoanei greco-catolicilor de la sfarsitul deceniului cinci si inceputul deceniului sase al secolului din urma.

Dumitru Radu Popa va participa si sambata, 15 septembrie, la doua evenimente pentru publicul bucurestean, de data aceasta dedicate copiilor. Autorul va citi un fragment din volumul sau, “Inchide ochii! Povestea semintei” (Curtea Veche Publishing, 2011), in cadrul atelierelor “Micii bucatari”, organizate impreuna cu Food Revolution Romania la Libraria Bastilia.
Atelierele, care vor avea loc de la ora 11.00, respectiv 13.00, se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 5 ani si fac parte dintr-o serie de evenimente care isi propun sa ii invete pe micuti despre mancarea sanatoasa prin intermediul povestilor. Editiile din 15 septembrie sunt dedicate “semintelor si fructelor care te fac mare”, iar participarea se face doar pe baza de rezervare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.