Release Party si in Romania pentru ultimul album Manowar

MANOWAR a dat publicitatii video promo-ul pentru lansarea noului album si prima parte a turneului The Lord Of Steel, care se va desfasura in octombrie si noiembrie. Trupa a confirmat si un nou show, programat pentru data de 3 noiembrie la Moscova.

The Lord Of Steel World Tour – Partea 1 – Date confirmate:

Marti, 9 octombrie 2012 – Zaragoza, Spania
Joi, 11 octombrie 2012 – La Coruña, Spania
Sambata 13 octombrie 2012 – Barcelona, Spania
Duminica, 14 octombrie 2012 – Madrid, Spania
Marti, 16 octombrie 2012 – Paris, Franta
Vineri, 19 octombrie 2012 – Kerkrade, Olanda
Sambata, 20 octombrie 2012 – Frankfurt, Germania
Marti, 23 octombrie 2012 – Pardubice, Cehia
Miercuri, 24 octombrie 2012 – Praga, Cehia
Vineri, 26 octombrie 2012 – Zlin, Cehia
Sambata, 3 noiembrie 2012 – Moscova, Rusia
Vineri, 23 noiembrie 2012 – Worcester, Massachussets, SUA
Sambata 24 noiembrie 2012 – Long Island, New York, SUA
Duminica 25 noiembrie 2012 – Long Island, New york, SUA

Release party pentru noul album si in Romania

Lansarea noului album “The Lord Of Steel” (Retail Edition), programata pentru 28 septembrie va fi oficial marcata si in Romania pe 5 octombrie, printr-un eveniment gazduit de clubul Fire. Seara va fi animata de concursuri care vor avea ca miza produse oficiale puse la dispozitie de trupa, muzica celor de la MANOWAR va asigura fundalul sonor pentru headbanging, iar noul album va avea un rol cheie in playlistul serii. Intrarea va fi libera.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania si Ungaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Pentru informatii si update-uri constante urmariti: www.manowar.com.

EDIT 19 SEPTEMBRIE 2012: Evenimentul ce va marca, in Romania, lansarea celui de al doisprezecelea album MANOWAR fost reprogramat pentru sambata, 24 noiembrie. Seara, dedicata regilor metalului va avea loc in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa „infrunte” „The Lord Of Steel” sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor – concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.