„Tom Sawyer” ajunge in Romania pe 12 octombrie

Parada Film anunta lansarea in aceasta toamna, in cinematografele din Romania, a lungmetrajului “Tom Sawyer” in regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Productia, filmata partial in Romania timp de patru saptamani, a rulat deja in tari precum Germania, Franta, Rusia si s-a bucurat de succes in randul spectatorilor de toate varstele. Din distributia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar si celebrii actori germani Heike Makatsch (Matusa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

Filmul a fost proiectat in avanpremiera in Romania, in aceasta vara, in programul EducaTIFF din cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

Tom Sawyer nu se gandeste decat la pozne si trasnai – toate acestea spre nefericirea matusii sale, Polly, cu care traieste in micul oras St. Petersburg, de pe malul raului Mississippi, alaturi de fratele sau vitreg, Sid. Desi e o misiune extrem de complicata, Polly a decis sa ia asupra sa responsabilitatea de a-l creste pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubeste aventura la fel de mult ca si el, Huck Finn. Tom si baiatul orfan, care traieste intr-un butoi la marginea orasului, petrec fiecare clipa libera impreuna.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.