Unde canta L.O.S.T. in luna septembrie?

Formatia L.O.S.T. va sustine trei concerte in urmatoarele doua saptamani, trupa bucuresteana urmand a canta mai intai la Metal Urgia Fest Hunedoara pe 21 septembrie, apoi la evenimentul Thrashed September din capitala, care va avea loc pe 28 septembrie si in cele din urma pe 29 septembrie in Brasov, alaturi de Dinumbra si False Reality.

Metal Urgia Fest Hunedoara inseamna doua zile de metal autohton intr-o ambianta medievala (Castelul Corvinilor). Pe 21 septembrie ii puteti vedea live pe ALTAR, L.O.S.T., PSYCHOGOD, TARGET, CARPATICA, WARCHANT, iar pe 22 septembrie pe GOTHIC, BUCOVINA, SYN ZE SASE TRI, THE HOURGLASS, INDEFIANCE, ARGUS MEGERE.
Concertele vor avea loc in ambele zile intre orele 17.00 – 23.00
Pretul unui abonament este de 30 lei iar un bilet costa 20 lei pe zi.
In pretul abonamentelor/biletelor sunt incluse si accesul la campare si extra activitati.

Pe data de 28 septembrie de la ora 20.00, Private Hell Club va propune un nou concert care va va provoca dureri de ceafa. Headlinerul serii este trupa L.O.S.T., un nume ce nu mai are nevoie de prezentare, iar in deschiderea show-ului vor urca pe scena REBORN si ARKHAM. Biletul va costa 15 lei. Concertul va fi urmat de Friday Night Rocks cu Bodo si Haiduc, o seara de metal ca pe vremuri.

Trupele L.O.S.T., DINUMBRA si FALSE REALITY vor fi prezente in Rockstadt din Brasov pe data de 29 septembrie, de la ora 21.00, cand va invita sa petreceti alaturi de ele o seara magica.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *