Tudor Gheorghe crede ca “Nu se poate cu de toate”

Asa cum si-a obisnuit fanii, Tudor Gheorghe e tot timpul in priza cu spectacole noi si deosebite. De data aceasta, se pregateste de o alta premiera: un spectacol inedit intitulat “Nu se poate cu de toate”, creat in cinstea lui Nenea Iancu, pe care il va sustine in data de 21 octombrie, la Sala Palatului din capitala. Maestrul va impartasi publicului magia creatiilor lui I.L. Caragiale, adaugand evident atingerea sa personala inconfundabila.

Artistul promite un spectacol bazat doar pe textul suficient de sugestiv al lui Caragiale: “fara trucuri exterioare, fara inventii, fara farafaslacuri… Textul domnului Caragiale trebuie doar sa fie spus. Nu se interpreteaza! De aceea va fi un soc, pentru ca eu voi spune textele lui Caragiale asa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie sa faci absolut nimic. De ce trebuie sa joci teatru? Sa te strambi?”

Maestrul va fi acompaniat de orchestra “Iunion”, formula pe care “s-a chinuit foarte tare sa o afle”, iar orchestratia va fi asigurata ca de obicei de Marius Hristescu.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

VIP: 220 lei
Categ 1: 160 lei
Categ 2: 120 lei
Categ 3: 100 lei
Categ 4: 80 lei

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.