A doua editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy se muta la Patria

A doua editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy, programata pentru data de 9 noiembrie, si-a schimbat locatia: evenimentul se va desfasura la cinematograful Patria. Biletele deja achizitionate raman valabile, iar pozitionarea pe schema salii se pastreaza neschimbata: astfel, un spectator ce detine bilete pentru randul 8 locul 2 la Palatul Copiilor va ocupa exact acelasi loc in sala cinematografului Patria, anunta organizatorii.

Initial, spectacolul ce reuneste 15 dintre cei mai apreciati comedianti pe aceeasi scena trebuia sa se desfasoare la Palatul National al Copiilor. Insa cererea foarte mare de bilete si interesul crescut al publicului fata de eveniment au determinat mutarea acestuia in noua locatie. Organizatorii declara: “apetitul spectatorilor pentru acest gen este foarte mare, fapt reflectat, desigur, de vanzarea biletelor intr-un ritm foarte alert. Am decis sa mutam Gala la cinematograful Patria, o locatie de top, cu utilitati moderne, standard de confort ridicat si pozitionare ultracentrala, din dorinta de a oferi publicului nostru experienta unui eveniment “cu eticheta”. In plus, sala vine si cu beneficiul catorva zeci de locuri in plus. Asadar, ii asteptam pe toti iubitorii genului la o seara de gala, intr-o locatie pe masura.”

In cadrul celei de a doua editii a Galei Premiilor Stand Up Comedy 15 comedianti indragiti vor starni rasul spectatorilor, pe parcursul a peste patru ore de show: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo si Andy vor manui umorul, ironia si improvizatia, in cel mai cuprinzator spectacol de stand up al anului.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

Prima editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy s-a desfasurat in luna mai, cu casa inchisa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.