Biletele VIP pentru “A Vision Of Mercury s-au epuizat

Biletele VIP pentru spectacolul “A Vision Of Mercury” care va avea loc pe 26 octombrie in Hard Rock Cafe deja s-au epuizat. Pentru show-ul care va insemna un regal de hituri Queen, prezentate live de catre cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury se mai gasesc bilete cu loc, la pretul de 60 lei. Protagonistul showului, Joseph Lee spune: “va fi o seara exploziva, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul dintre cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Joseph Lee este apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru fiecare cumparator de bilet, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele de 60 lei (loc la masa) pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, BLT.ro, Myticket.ro, Bilet.ro, Bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *