Teatrul “In Culise” lanseaza stagiunea 2012-2013

Teatrul “In Culise” anunta lansarea oficiala a stagiunii 2012-2013, printr-un eveniment care se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, in perioada 5-18 Octombrie in casa de pe strada Stefan Mihaileanu. Dupa numai un an de existenta, Teatrul In Culise” reuseste sa va aduca in noua stagiune nu mai putin de 13 titluri de spectacole care se vor juca in aceasta stagiune alaturi de cele aflate in stadiul de proiect.

Dintre acestea, cinci vor fi premiere oficiale, trei avanpremiere, iar restul spectacole jucate in stagiunea precedenta, apreciate de public si critici. In perioada lansarii va puteti bucura de super oferte la bar si teatru, iar dupa fiecare reprezentatie vor avea loc strangeri de fonduri si discutii cu realizatorii spectacolului, moderate de tegizorul Cristian Bajora.

Daca v-ati saturat de povestile spuse doar ca sa fie spuse sau daca v-ati plictisit de aceleasi show-uri pline de previzibil si conventional, daca vreti sa vedeti spectacole de teatru la care sa radeti cu pofta, in care sa credeti, care sa va distreze si sa ramana cu voi dupa ce iesiti din sala trebuie sa veniti In Culise. Teatrul “In Culise”, desi tanar, promite o existenta importanta si de durata in viata consumatorului de teatru din Romania, propunand un gen si nu doar o alternativa la spatiile deja consacrate.

Teatrul “In Culise”: strada Stefan Mihaileanu, nr. 53 (intersectia Pache Protopopescu cu Str. Traian, vizavi de liceul Xenopol).

Mai multe informatii despre stagiune gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *