“Istoria unui spectacol” sau cum s-a realizat “D’ale noastre”

Telespectatorii TVR2 sunt invitati sa urmareasca in premiera vineri, 5 octombrie, de la ora 18.00, si sambata, 6 octombrie, de la ora 17.00, “Istoria unui spectacol” – un making-of al spectacolului “D’ale noastre”, realizat de Gigi Caciuleanu, care cuprinde imagini in exclusivitate din cadrul repetitiilor, dar si fragmente din premiera oficiala sustinuta in luna iunie a acestui an la TNB.

“D’ale noastre” va avea in acest weekend primele doua reprezentatii in cadrul stagiunii de toamna a Teatrului National Bucuresti.

“Doua luni de repetitii alaturi de Gigi Caciuleanu in realizarea unui spectacol despre lumea personajelor lui Caragiale. Cei 11 actori devin sub bagheta lui Gigi Caciuleanu “11 DansActori”. “Istoria unui spectacol” este un film in care fragmentele de repetitii se impletesc cu spectacolul, intr-un puzzle omogen si complex.”, spune realizatorul tv Andrei Magalie.

“D’ale noastre”este sustinut pe scena TNB de Gigi Caciuleanu Romania Dance Company, trupa din care fac parte Ramona Barbulescu, Rasmina Calbajos, Alexandru Calin, Lari Giorgescu, Stefan Lupu, Ioana Macarie, Ioana Marchidan, Cristian Nanculescu, Adrian Nour, Vanda Stefanescu si István Téglás.

Maestrul Gigi Caciuleanu a absolvit Scoala de Coregrafie din Bucuresti, sub indrumarea coregrafei Miriam Raducanu. A continuat studiul tehnicilor coregrafice in cadrul Teatrului Balsoi din Moscova, devenind ulterior solist al Operei din Bucuresti. In anul 1994 a infiintat compania de dans care-i poarta numele, iar din anul 2001 este director artistic al Baletului National Chilian “El Banch”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *