“Prizonierul din Manhattan” ajunge la ArCuB pe 11 octombrie

«Ce se–ntampla Mel, lumea-ntreaga e in FALIMENT?» ArCuB va propune sa aflati raspunsul acestei replici memorabile urmarind, in stagiunea care tocmai a inceput, o noua productie teatrala, despre traiul nostru de zi cu zi, aproape absurd in vartejul lui alienant. Joi 11 octombrie, de la ora 19.00 si vineri 12 octombrie, de la ora 19.30, sunteti asteptati la “Prizonierul din Manhattan”, un spectacol de Iarina Demian, dupa o piesa a lui Neil Simon.

Scenografia este semnata de Adriana Grand iar ilustratia muzicala si light design-ul sunt realizate de Tudor Chirila. Protagonistii spectacolului sunt: Tiberiu Paun, Afrodita Androne, Sorin Cocis, Jeanine Stavarache, Magda Catone, Mariana Danescu. Regizoarea Iarina Demian se afla la cea de-a treia montare a textelor lui Neil Simon despre care spune ca “este profund, este poet, este universal”.

“Comedia neagra este ca un sport extrem: traiesti bucurii si spaime la cele mai inalte cote. Traiesti grandoarea si prabusirea in acelasi timp. Dupa ce ne arunca in prapastie, Simon ne trimite un porumbel alb cu un mesaj salvator si profund uman – acela de a ne reinventa, de a ne desprinde de pe orbita deziluziilor, a deceptiilor si de a ne reinscrie firesc in fluxului vietii, care inseamna speranta si fericire…” Iarina Demian

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro la pretul de 35,00 lei (Categoria I), respectiv de 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studenţii care se prezinta la Casa de bilete ArCuB cu legitimatiile pot cumpara bilete la pretul de 15,90 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.