Cea mai mare petrecere de Halloween se tine la Sala Polivalenta

Cea mai mare petrecere de Halloween din Romania va avea loc pe data de 27 Octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Muzica (dubstep, drum and bass etc), proiectiile, filmele si decorurile vor face din aceasta seara una cu adevarat de poveste, o poveste care iese din tiparele clasice ale monstrilor si varcolacilor. Evenimentul este organizat de Ghost Town si YaZee.

Noaptea de Halloween incepe cu un calup de 14 filme de animatie si fictiune ce insumeaza o ora si jumatate de proiectie. Filmele vor putea fi vizioante in foaierul Salii Polivalente incepind cu orele 20.15, pentru ca de la ora 22.00 Sala Polivalenta sa isi deschida portile salii mari pentru petrecerea de Halloween. Proiectia de filme este realizata cu sprijinul Kinofest.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti si la Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti, dar si pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta din tara si in magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr. 12, Bucuresti). Pretul biletelor in avans este de 30 lei, la intrare, in seara evenimentului, pretul unui bilet achizitionat fiind 45 lei.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.