Seara SF la HBO: “Super 8”

Filmul “Super 8” (SF, 2011) regizat de J.J. Abrams, avandu-i in rolurile principale pe Kyle Chandler, Elle Fanning, Joel Courtney, Gabriel Basso si Noah Emmerich va fi difuzat la HBO pe 30 octombrie, de la ora 13.00. Pelicula spune povestea a sase prieteni care filmeaza intamplator un accident de tren si descopera ca o creatura inimaginabila a evadat dintr-un vagon.

Actiunea filmului “Super 8” se petrece in vara anului 1979, in oraselul fictiv Lillian Heights, statul Ohio, si are in centru un grup de sase tineri care folosesc o camera Super 8 pentru a realiza propriul lor film cu zombi.

Intr-o noapte, proiectul lor ii duce pe o cale ferata rurala si, pe masura ce camera capteaza imaginile, un camion intra in coliziune cu o locomotiva. In urma acestei catastrofe feroviare, dintre fiarele contorsionate iese ceva inuman. Evenimentele stranii si disparitiile misterioase declansate dupa acest eveniment ii determina pe cei sase prieteni sa suspecteze ca intamplarea cu trenul nu a fost un accident…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.