“Despre oameni si melci” a fost premiat la Varsovia

“Despre oameni si melci” (regia Tudor Giurgiu), unul dintre cele mai vizionate filme romanesti ale ultimului deceniu se bucura de succes si la nivel international. Lungmetrajul a obtinut Premiul Special al Juriului la cea de-a 28-a editie a Festivalului International de Film de la Varsovia (12-21 octombrie 2012), unul din cele mai importante festivaluri competitive din lume.

Filmul s-a aflat in competitia internationala a festivalului alaturi de alte 17 productii si a atras atentia distribuitorilor polonezi care si-au manifestat intentia de a-l lansa pe marile ecrane. In curand, “Despre oameni si melci” va fi prezentat si in sectiunea competitionala Meeting Point a Festivalului International de Film de la Valladolid (20-27 octombrie).

“Despre oameni si melci” este o coproductie romano-franceza, fiind produs de Libra Film (Romania) si Agat Films (Franta). In Romania, filmul este distribuit de Transilvania Film in colaborare cu Ro Image. Pentru mai multe informatii despre film, accesati site-ul oficial www.despreoamenisimelci.ro.

Foto: Adi Marineci

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *