The End of The World Party va avea loc in Turbohalle

Deja clasica Petrecere de Halloween a Bucurestiului, The End of The World Party, ajunge la editia a V-a, cea mai infricosatoare de pana acum, pe 27 Octombrie, intr-o noua locatie, si anume Turbohalle. Traditia este respectata prin organizarea pe doua scene a line up-ului International si Local si prin halucinatiile vizuale Les Ateliers Nomad, specifice noptii de Halloween, anunta un comunicat al organizatorilor.

End of The World Party V prezinta cel mai puternic line up de pana acum, constand in polivalentul peruvian Jay Haze aka Fuckpony, inovatorii germani Session Victim intr-un show Live, intunecatul elvetian Ripperton si binecunoscutul britanic Duff Disco aka Duffstep, carora li se alatura si o serie de artisti autohtoni.

Biletele la End of The World Party V, in valoare de 40 de lei, sunt disponibile exclusiv in seara evenimentului la intrarea in Turbohalle. Organizatorii ofera gratuit o linie speciala RATB care va functiona in intervalul 23.30 – 02.30 din Piata Universitatii (Statui) fara oprire pana la Turbohalle: Bulevardul Iuliu Maniu nr.220B (stația de metrou Pacii). Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Mai multe informatii gasiti cu un click aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.