VOCA PEOPLE: “Musica! Energia!”

Atentie! O nava extraterestra a aterizat in Bucuresti pentru a se alimenta cu energie! Nu, nu e o gluma, ci o veste buna. Ansamblul muzical VOCA PEOPLE a ajuns in sfarsit in Romania si stationeaza pana pe 4 noiembrie la ArCuB pentru a promova un spectacol unic de teatru muzical.

Conceput in Israel de Lior Kalfo secundat de compozitorul Shai Fishman, spectacolul VOCA PEOPLE este o considerat in intreaga lume un fenomen muzical exceptional. Cei 8 membri ai trupei au incantat si continua sa incante spectatorii de pe toate continentele cu reprezentatii in care imbina cu umor teatrul si muzica, pe intonatii A capella si Beat-box. Trei soliste (soprana, mezzosoprana si alto), trei solisti (tenor, bariton si bass) si doi interpreti de beat-box (Captain Beat si Scratcher) redau intr-o maniera nemaiintalnita melodii din toate tipurile.

Prezenti in Bucuresti intre 31 octombrie si 4 noiembrie, artistii intentioneaza sa sustina 7 reprezentatii pe scena Salii ArCuB. Ei aduc in fata publicului roman show-ul lansat in New York si doresc sa surprinda prin ineditul conceptului pe care il propun. Iar din ce au lasat sa se vada in cadrul spectacolului de pe 1 noiembrie, surpriza le iese de minune. Nu putini au fost cei care, dupa ce au asistat la demonstratia de aproximativ 90 de minute a VOCA PEOPLE, au parasit sala cu asteptarile depasite si cu zambetul inca pe buze.

“Life is music, music is life!” – acesta a fost motto-ul serii, mentionat periodic de oamenii VOCA alaturi de cuvintele: “Musica! Energia!”. Odata cu incheierea pactului fictional la intrarea in scena a artistilor, spectatorii au evadat intr-o alta lume. Imbracati complet in alb, cu urme de culoare doar pe ochi si buze, israelienii vin de fapt de pe o alta planeta, Planeta Voca, unde muzica este energia vitala. Aterizand fortat pe Pamant, cei 8 extraterestri talentati incearca sa descopere si aici energia de care au nevoie pentru continuarea calatoriei: muzica. Astfel, ei interactioneaza permanent cu pamantenii din sala, fiind cuceriti de farmecul acestora si cucerindu-i la randul lor cu talentul si buna dispozitie molipsitoare de care dau dovada.

Treptat, acorduri din hituri celebre ajung la urechile spectatorilor. ABBA, Queen, Madonna, Michael Jackson, George Michael, Spice Girls, dar si clasici precum Mozart, Brahms sau Beethoven isi fac loc pe aceeasi scena in interpretarea vocilor surprinzatoare ale membrilor VOCA, neinsotite de niciun instrument muzical. Muzicienii extraterestri isi regasesc energia prin interpretarea unora dintre cele mai cunoscute melodii de pe Terra, dar nu o tin doar pentru ei, ci o impartasesc cu publicul incantat auditiv si vizual.

Dar pentru ca efectul pozitiv produs de un asemenea spectacol este dificil de concentrat si redat in cuvinte, va recomandam sa aruncati o privire si pe fotografii (click aici). Insa pentru a va convinge cu adevarat si pentru a va lua portia de energie nepamanteana, este absolut necesar sa asistati la invazia talentelor de pe planeta VOCA. Mai puteti profita inca de prezenta lor in Bucuresti inainte de a decola spre alte tari sau planete. Vor mai sustine reprezentatii tot la ArCuB, pe 4 noiembrie, atat de la ora 18.00, cat si de la ora 21.00.

Foto: Adrian Stoianov

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.