Corul Madrigal canta colinde inregistrate acum 45 de ani

Corul National de Camera MADRIGAL va sustine un concert extraordinar de Craciun, pe scena Ateneului Roman, in data de 9 decembrie, de la ora 20.00. Evenimentul este inedit prin prezentarea colindelor romanesti in succesiunea originala in care au fost inregistrate pentru prima oara pe disc de vinil, in urma cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de cor sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

Corul National de Camera “Madrigal” a luat fiinta in 1963, si mai bine de patru decenii activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. Cu peste 4000 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere apartinand scolilor Renasterii Europene, interpretate in limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine si vechi romanesti, colinde si lucrari de inspiratie folclorica, elemente din patrimoniului clasic autohton si creatii romanesti contemporane.

Pentru evenimentul din 9 decembrie se pun in vanzare doua categorii de bilete:
Categoria VIP – 200 lei
Categoria I – 150 lei

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.