Trei spectacole tribut vor avea loc in Hard Rock Cafe

Trei nume legendare din istoria muzicii, trei spectacole tribut de calibru ajung la Bucuresti: Jerry Lee Lewis, Elvis Presley si Freddie Mercury sunt starurile care vor incinge atmosfera din Hard Rock Cafe la inceputul anului viitor. 🙂

Jerry Carlson este unul dintre cei mai fideli artisti tribut Jerry Lee Lewis. De 16 ani calatoreste in jurul lumii, cu un spectacol de rock’n’roll pur ce electrizeaza publicul si readuce la viaţa atmosfera trepidanta a anilor ‘50. Din recitalul sau nu vor lipsi piese care au facut istorie in anii ’50-’60, precum “Great Balls of Fire” sau “Whole Lotta Shaking Going On”. Pentru prima data showul sau va fi prezentat pe o scena din Romania, pe 25 ianuarie, la Hard Rock Cafe.

Pe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock Cafe ii va aparţine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Show-ul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: “Suspicious Minds”, “Love Me Tender”, “Can’t Help Falling in Love”, “Blue Suede Shoes”, “It’s Now Or Never”, “Are You Lonesome Tonight”.

1 martie este data intalnirii cu Joseph Lee Jackson, protagonistul showului, A Vision Of Mercury, care va reveni in Romania, la cererea publicului, dupa succesul inregistrat in aceasta toamna. Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de spectacole ce au gazduit showuri de inalta ţinuta in Marea Britanie si in restul Europei, dar a urcat pe scena si in faţa a zeci de mii de spectatori, showul de pe Millennium Stadium din Cardiff fiind unul de referinţa. Pe scena din Hard Rock Cafe Joseph Lee a oferit publicului un regal de hituri Queen, desfasurat cu casa inchisa.

Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru toate cele trei reprezentaţii.

Bilete pentru o zi:
VIP – 120 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 80 lei – loc in faţa scenei
Categoria II – 60 lei – loc in sala

Abonomanente valabile pentru cele trei spectacole:

Categoria VIP – 340 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 220 lei – loc in faţa scenei
Categoria II – 160 lei – loc in sala

Biletele sunt disponibile in toata reţeaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro,www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet, fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

EDIT 30 NOIEMBRIE 2012: Concertul tribut Jerry Lee Lewis, programat pentru data de 25 ianuarie in Hard Rock Cafe a fost anulat.
Legends Tribute In Concert continua pe 8 februarie cu showul A Vison Of Elvis, iar pe 1 martie cu A Vision of Mercury.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *