Noul volum semnat Simon Toyne intra de luni in librarii

Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, anunta aparitia pe piata a romanului “Cheia”, de Simon Toyne, continuarea bestsellerului international “Sanctus”. Romanul face parte din colectia Strada Fictiunii-Bestseller si va fi disponibil incepand cu data de 12 noiembrie in toate librariile din Bucuresti si din tara.

Soarta omenirii se afla in mainile unei femei, devenita cea mai importanta persoana din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de rasturnari de situatie, “Cheia” este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne. Primul volum, “Sanctus”, a fost tradus in 27 de limbi si publicat in 40 de tari.

“Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plina de actiune, care te tine cu sufletul la gura, si un puzzle pe care personajele principale trebuie sa il rezolve cumva, inainte ca lumea sa dispara.” Kirkus Reviews

Scriitorul Simon Toyne va veni in Romania in perioada 21-23 noiembrie, iar pe parcursul vizitei sale, autorul va participa la intalniri cu cititori, bloggeri si presa, in cadrul unui program organizat de editura ALLFA.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *