Meteor Press lanseaza… pachetul de ski

Editura Meteor Press si Michelin Romania prezinta joi, 15 noiembrie 2012, ora 11.30, in cadrul Targului National de Turism al Romaniei (standul Meteor Press, Romexpo, pavilion C4, stand 25) pachetul de schi pentru iarna 2012-2013: GHIDUL VERDE MICHELIN AUSTRIA si GHIDUL VERDE MICHELIN VIENA WEEKEND.

La eveniment vor participa:
Gabriele Lenger, Market Manager Romania, Oficiul National de Turism al Austriei
Alexandra Macoviciuc, Director Departament Cartografie Michelin Romania si Balcani
Razvan Pascu, blogger
Gigi Alecu, director Meteor Press
moderator: Iolanda Chioaru, Meteor Press
amfitrionul evenimentului: Omuletul Michelin

Lansat in februarie 2012, GHIDUL VERDE MICHELIN AUSTRIA vine in ajutorul turistilor romani care doresc sa vizite Austria atat ca destinatie de vara, cat mai ales de iarna. Ghidul beneficiaza de o selectie riguroasa de adrese utile – pentru orice buget – incluzand hoteluri si camere de inchiriat, restaurante si meniuri, distractii si cumparaturi, precum si propuneri de petrecere a serilor si descrierea unor evenimente importante din timpul anului. La sfarsit se gaseste indexul general al locurilor si temelor tratate, lista hartilor si a planurilor din ghid.

Pentru alegerea locurilor de interes, va puteti orienta usor dupa stelele acordate de expertii Michelin, de mare utilitate fiind si cele 80 de harti ale regiunilor si localitatilor. Un loc aparte il ocupa prezentarea obiectivelor care merita vizitate impreuna cu copiii.

In completarea GHIDULUI VERDE MICHELIN AUSTRIA, Meteor Press lanseaza la Targul National de Turism al Romaniei GHIDUL VERDE MICHELIN VIENA WEEKEND, cel mai recent titlu din colectia ghidurilor de buzunar pentru orase Michelin Weekend din care au mai aparut LONDRA (aprilie 2012), BARCELONA (mai 2012) si VENETIA (octombrie 2012). Daca doriti sa vizitati Viena in perioada celebrului Targ de Craciun, de Anul Nou pentru a asista la concertul din 1 ianuarie sau numai daca popositi cateva zile in Viena inainte de sejurul de schi din aceasta iarna, GHIDUL VERDE MICHELIN VIENA WEEKEND este cel mai bun insotitor pentru ca veti gasi informatiile esentiale pentru un city break reusit: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agenda culturala cu informatii despre sarbatori traditionale si evenimente programate, descrierea orasului si tendintele sale.

O selectie bogata de adrese utile – pentru orice buget – incluzand locuri de cazare, restaurante, cafenele si baruri, propuneri de distractii si sugestii de cumparaturi, precum si hartile detaliate ale cartierelor orasului – pe care sunt marcate locurile descrise – va vor ajuta sa va organizati un sejur optim.
Ghidul este completat de harta detasabila a orasului si a metroului.

Comunicat Meteor Press

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.