Personajele din “Hobbitul” te duc in Marea Britanie

Filmul de aventura fantasy “Hobbitul–O calatorie neasteptata/The Hobbit–An Unexpected Journey” va avea premiera in Romania pe data de 14 decembrie si este distribuit la noi de Forum Film Romania. Deocamdata, Gandalf, Bilbo Baggins, Legolas si Gollum, impreuna cu inelul lui pretios au ajuns in Bucuresti si sunt gata sa se fotografieze alaturi de fanii universului imaginat de J.R.R Tolkien! 🙂

Cele patru personaje, reprezentate sub forma unor statui impresionante, au fost plasate in cateva dintre cele mai circulate locuri din capitala. Astfel, puteti intra in lumea hobbitilor si va puteti fotografia cu personajele sosite parca direct din Taramul de Mijloc. Ulterior, sunteti invitati sa publicati fotografia pe pagina de Facebook a distribuitorului de film, www.facebook.com/cineforum si aveti sansa de a castiga o excursie in Marea Britanie, chiar pe taramul fascinant care l-a inspirat pe J.R. R Tolkien in conceperea povestii care a cucerit o lume intreaga.

Filmul “Hobbitul – O calatorie neasteptata” este regizat de Peter Jackson, cel care a semnat si regia trilogiei “Stapanul Inelelor/Lord of The Rings”, si urmareste destinul personajului principal, Bilbo Baggins. Acesta ia parte la o expeditie de proportii epice, pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar. Calatoria lor ii va purta in Tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare si periculoase, pline de goblini, wargi, orci si vrajitori.
Desi tinta lor se afla la rasarit, catre Muntele Singuratic, ei trebuie mai intai sa treaca prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o intalneste pe creatura care ii va schimba pe vecie viata… Gollum. Singur cu Gollum, pe malurile unui lac subteran, nestiutorul Bilbo Baggins nu descopera doar ca poseda un curaj si o ingeniozitate care il surprind chiar si pe el, ci intra si in posesia “pretiosului” inel al lui Gollum, cu calitati neasteptate si foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leaga soarta intregului Pamant de Mijloc intr-un mod pe care Bilbo nici nu si-l poate imagina…

Cele patru personaje cheie din film, reprezentate prin statui, sunt amplasate in Piata Unirii, Piata Universitatii si intrarea principala de la AFI Controceni si vor ramane acolo, sub ochii bucurestenilor, pana in luna decembrie, cand se va lansa filmul.

Forum Film Romania, compania care se ocupa incepand cu anul 2010 de distributia titlurilor Disney si nu numai, administreaza continutul platformei integrate de comunicare www.cineforum.ro. Acest site va asigura o mai buna comunicare atat cu partenerii, cat si cu jurnalistii si cu iubitorii de filme. Cineforum are ca scop oferirea celor mai noi materiale despre filmele ce urmeaza sa apara si despre cele ce sunt deja prezente in cinema. Pe blog puteti gasi diverse informatii: de la recenzii si articole pana la concursuri cu premii. Materialele ce se regasesc pe site sunt complete si foarte bine structurate, oferind un acces continuu la detalii ale filmelor distribuite de Forum Film in Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.