“Fluturii sunt liberi” in seara de 8 decembrie

Casa nou9 din blvd. Aviatorilor devine pentru o seara un spatiu inedit pentru amatorii de teatru in spatii neconventionale dornici sa asiste la un spectacol reinventat, intr-un cadru relaxant care urmareste adaptarea actului de creatie artistica la conditia omului contemporan. Locatia inedita incurajeaza formarea unei legaturi mai puternice intre actorii trupei Orpheus si spectatorii invitati la piesa Fluturii sunt liberi de Leonard Gersche.

Sunteti invitati pe 8 decembrie, de la ora 20.00, sa patrundeti in locuinta tanarului Don Baker din Manhattan, New York, pentru a-i asculta povestea. Dupa piesa de teatru “Fluturii sunt Liberi”, gazdele impreuna cu Crama Oprisor v-au pregatit o degustare de vin cu muzica aleasa care sa intretina atmosfera cosmopolita si conversatiile stimulante la nou9.

“Fluturii sunt liberi” este singura piesa a lui Gershe, spectacolul jucat pe Broadway cucerind imediat şi avand peste 1000 de reprezentaţii, iar filmul cu acelasi titlu a avut premiera in 1972 si i-a avut in rolurile principale pe Goldie Hawn si Edward Alber. “Fluturii sunt liberi” este un episod din viata a patru oameni, comuni, usor de “citit”. Piesa ar putea fi numita o comedie romantica, contine umor, dar si multe discutii despre sentimente, libertate, parinti si crize de identitate dar sfarsitul este unul dulce-amarui.

Trupa de teatru Orpheus reprezinta “miscarea teatrala” din Colegiul National Mihai Viteazu din Bucuresti si este condusa de prof. Cristina Nechifor – coordonator dramatic si manage – amator, cum ii place sa se considere. Cu piesa “Fluturii sunt liberi” trupa a castigat in 2012 numeroase premii la festivaluri de profil precum Festivalul Catharsis, Festivalul Jos Palaria si Maiart, piesa fiind de asemenea pusa in scena la deschiderea noului Institut Cervantes.

Don Baker – Andrei Stancescu
Jill Sander – Alexandra Tofan
Florence Baker – Ruxandra Simion
Ralph – Mihai Ursu
Coordonator – Cristina Nechifor

nou9: Bd. Aviatorilor, nr.9
Biletul costa 30 lei, iar accesul se face pe baza de rezervare, in limita a 40 de locuri.
RSVP: andreea@forward-id.ro

Comunicat Forward ID

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.