Festivalul de Flamenco ne tine treji pana dupa miezul noptii

TVR 2 difuzeaza saptamana aceasta, la miezul noptii, concerte din cadrul Festivalului de Flamenco desfasurat anul acesta la Bucuresti. Telespectatorii vor putea urmari spectacolele sustinute de Pablo Sáint Villegas, Jorge Pardo si Isaac Turienzo.

Ziua de marti, 11 decembrie, il aduce in fata telespectatorilor pe pianistul Jorge F. Osorio, cu patru piese spaniole de Manuel de Falla (“Aragonesa”, “Cubana”, “Montanesa” (Paysage), “Andaluza”).

Miercuri, 12 decembrie si joi, 13 decembrie, TVR 2 va difuza recitalul de chitara al lui Pablo Sáinz Villegas, un muzician de renume care a castigat zeci de premii internationale pentru chitara. Programul de vineri, 14 decembrie, de la miezul noptii, include concertul de flamenco-jazz “Intre doua lumi”, sustinut de saxofonistul Jorge Pardo si de pianistul Isaac Turienzo.

Spectacolele din cadrul Festivalului de Flamenco difuzate de TVR 2 vor putea fi urmarite simultan si pe portalul video al Televiziunii Romane – www.tvrplus.ro.

Festivalul de Flamenco, ajuns la editia cu numarul III, este organizat la Bucuresti de Institutul Cervantes din Bucuresti, impreuna cu Ambasada Spaniei in Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.