Ingerii coboara in La Bibliotheque pe 12 decembrie

Editura Vellant & Salonul La Bibliotheque va invita miercuri, 12 decembrie, ora 18.30 in lumea lui Francisc Chiuariu, asa cum e aceasta redata in monografia artistului aparuta la Vellant sub ingrijirea lui Cosmin Nasui. Lucrari din doua serii create de Francisc Chiuariu – Angels (2007-2008) si Dolls (2008-2009) – vor fi expuse in salon pentru a fi privite, discutate si reinterpretate in prezenta artistului, care va oferi la finalul serii autografe pe albumul lansat la Vellant.

Atmosfera va fi intretinuta cu ajutorul celor de la Omnivore’s Dilemma, iar fiecare pasionat de arta care ajunge la salon in timpul lansarii poate pleca acasa cu o fotografie a sa cu aripi de inger – un prilej de joaca pus la cale de centrul La Bibliotheque.

Monografia “Francisc Chiuariu” aduce in atentia publicului pe unul dintre cei mai interesanti pictori romani ai ultimelor doua decenii. Cartea ofera o generoasa inventariere a lucrarilor semnate de artist in perioada 1987-2012, redand in conditii exceptionale imagini din cadrul unor proiecte precum: “Obsession”, “Angels”, “Networks”, “Outdoor”, “Forever Ikea” sau “Circle Theory”.

Albumul este bilingv si contine doua introduceri in opera lui Francisc Chiuariu semnate de Cosmin Nasui si Adrian Guta, precum si o cronologie a evolutiei artistului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.