Un nou serial coreean la TVR: “Zeul razboiului”

TVR 1 continua din 7 ianuarie seria filmelor istorice coreene, cu o productie noua, din anul 2012: “Zeul razboiului” (GOD OF WAR). Serialul are 56 episoade si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 17.40. Pe 7 ianuarie veti putea urmari si episodul al doilea de la ora 18.20.

Povestea “Zeul razboiului” se deruleaza in Coreea, in perioada Goryeo (918–1392). Timp de peste 60 de ani, regatul Goryeo a fost condus de clanul Choe. Un necunoscut, Kim Jun, va schimba traditia. Sunt rare in istorie momentele in care un sclav ajunge la rang de mare conducator, dar sclavul Kim Jun reuseste sa devina cel mai mare puternic om in stat, ajutat chiar de regele sau, Choe Woo.

Ultim descendent al clanului, un om generos si inteligent, Choe Woo a condus mai multe campanii impotriva invaziilor mongole si a initiat tripikata coreeana. Din pacate, niciunul dintre fii sai nu a devenit succesorul la tron. Choe Woo l-a eliberat insa din lanturile sclaviei pe Kim Jun si i-a dat-o pe una dintre concubinele sale. Dar si fiica sa, Song-i, se indragosteste de Kim Jun. Este dragostea ei impartasita de curajosul sclav, a carui deviza este “Voi sfarama lanturile sortii. De la sclavie, pe culmile puterii!”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.