Warm-UP Party-ul Slash le poate aduce cumparatorilor de bilete autograful artistului

Phoenix Entertainment v-a pregatit o supriza pentru inceputul noului an si anume un Warm-up Party Slash, care va avea loc joi, 17 ianuarie, in Hard Rock Cafe. Asadar, de la ora 19.00, sunteti invitati sa va incalziti vocile pentru un eveniment rock deosebit: Slash feat. Myles Kennedy and the Conspirators.

Formatiile Freestay, Pseudonoise si C.O.D. vor intretine atmosfera si va vor introduce in spiritul concertului, interpretand si piese ale celebrului chitarist american. Mai mult decat atat, la Warm-up Party Slash veti avea parte si de un moment unic: un autograf ORIGINAL al artistului va fi pus in joc, prin tragere la sorti, iar participanti vor cei care si-au achizitionat bilet la concertul din 5 februarie.

Intrarea este 50 de lei (cu loc la masa) si 25 de lei (in picioare). Pentru detinatorii de bilet la concert, intrarea este, insa, GRATUITA, iar categoriile I, II si VIP vor avea locuri la masa. Pentru rezervari, contactati Hard Rock Cafe (telefon: 021 206 6261)

FreeStay este proiectul muzical al lui Florin Ristei care a revenit in atentia publicului dupa succesul din 2000 cu trupa AMICII. Florin, alaturi de colegii sai Serban Niculae, Alin Teodorescu, Alin Ilies, Mihai Toganel si Vladimir Grafu reprezinta o doza de prospetime pe scena romaneasca.

Pseudonoise este o trupa de alternative rock din Bucuresti care are in repertoriu, in mare parte, coveruri celebre si este compusa din: Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa, Betty Cristea si Sam.
C.O.D. este o trupa fondata in 2003 in Targoviste si abordeaza genul post-grunge cu diverse influente. C.O.D. inseamna Stanciu Dragos, Matei Alex, Stoicescu Liviu si Irimia Vlad.

Biletele pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe, in ziua evenimentului.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *