Concertul Mungo Jerry se vede doar de la masa

In urma unei solicitari primite din partea artistului, toti detinatorii de bilet pentru concertul MUNGO JERRY gazduit de Hard Rock Cafe pe 25 ianuarie vor beneficia de loc la masa. Organizatorii explica: „MUNGO JERRY va aduce la Bucuresti cel mai nou show al sau, iar din considerente ce tin de productia spectacolului ni s-a solicitat sa limitam numarul de persoane care vor sta, in picioare, in fata scenei. Astfel, am decis sa restructuram schema de amplasare a publicului, oferind totodata un upgrade celor care au achizitionat deja bilete: cei care detin bilete din categoria 1 vor fi pozitionati, la masa, in fata scenei, iar cei care detin bilete din categoria 2 vor avea loc la mese, in sala.”

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a carui identitate muzicala este sinonima cu existenta formatiei MUNGO JERRY, aduce in premiera la Hard Rock Cafe, pe 25 ianuarie, hitul “In The Summer Time”. Dupa aparitia piesei “In The Summer Time” bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat “Mungomania”, o forma de manifestare care a fost descrisa in lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

“In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

Concertul va insemna o intalnire unica cu o legenda a rockului britanic si sansa de a asculta live si alte melodii celebre din repertoriul MUNGO JERRY: “Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”, “Feels Like I’m In Love”, “Let’s Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black” etc.
Concertul marcheaza cinci ani de la deschiderea primului restaurant Hard Rock Cafe din tara noastra.

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.

Pentru concertul MUNGO JERRY din Hard Rock Cafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:

Categoria VIP – 400 lei (intalnire & poza* cu artistul, afis & CD cu autograf)
Categoria 1 – 80 lei loc la masa in fata scenei
Categoria 2 – 50 lei – loc la masa, in sala

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.