Culorile unui festival: FITS 2012

TVR 2 difuzeaza in premiera prima parte a documentarului dedicat editiei cu numarul XIX a Festivalului International de Teatru de la Sibiu duminica, 20 ianuarie, de la ora 13.00. Realizatoarea Sanda Visan va invita in culisele unuia dintre cele mai apreciate evenimente dedicate artelor spectacolului, in cele doua parti ale documentarului intitulat “Culorile unui festival”. Documentarul poate fi urmarit simultan si pe portalul video al Televiziunii Romane – www.tvrplus.ro.

Ajuns la cea de a XIX-a editie, Festivalul International de Teatru de la Sibiu a reusit sa atinga si dimensiunea de cea de-a treia intalnire mondiala de acest tip din lume, ca amploare si importanta. Evenimentul s-a dovedit a fi, din nou, un maraton cultural atat pentru cei 2500 de artisti prezenti anul trecut la Sibiu, cat si pentru iubitorii teatrului de calitate, sub toate formele lui de reprezentare. Arta stradala, conferinte de presa, lansari de carte, expozitii de fotografie, muzica si dans – diversitatea genurilor fiind propunerea organizatorilor pentru editia de anul trecut a festivalului.

Telespectatorii sunt invitati sa intre in atmosfera evenimentului, urmarind imagini din culise, dar si fragmente din reprezentatiile remarcabile ale unor companii de renume international prezente anul trecut pe scena festivalului.

Primul episod al documentarului “Culorile unui festival” (duminica, 20 ianuarie, ora 13.00) va prezinta cateva dintre productiile care au captat atentia publicului spectator. Cel de-al doilea episod al documentarului va fi difuzat de TVR 2 duminica, 27 ianuarie, de la ora 13.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *