10 pasi spre JAZZ – Episodul 1: Fanfare, vodevil, negro spirituals

Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri, 30 ianuarie, de la ora 19.00 la conferinta “10 pasi spre JAZZ – Episodul 1: Fanfare, vodevil, negro spirituals”, sustinuta de artistul Berti Barbera, zece pasi importanti si siguri spre a intelege un fenomen muzical care in 100 de ani a ajuns un subiect esential, gustat, cantat, discutat si controversat in toata lumea muzicala.

Primul pas va duce la fanfare, vodevil, negro spirituals si toate ingredientele care au legat acest curent muzical. Veti afla ce anume a provocat toata nebunia de inceput de secol XX la New Orleans, ce instrumente se foloseau, cine a fost Buddy Bolden si ce va puteti imagina din ceea ce inca nu putea fi inregistrat.

Veti asculta multa muzica, avand la dispozitie cei mai importanti reprezentati ai fiecarei generatii, ai fiecarui stil. La final va va fi mai usor sa acceptati buna intentie a unor oameni mai deosebiti de a va imbogati viata prin modul lor intens si elaborat de exprimare, sa eliminati prejudecatile de orice fel legate de muzica si sa ascultati oricand, cu placere, jazz.

Informatii complete despre inscriere si preturi gasiti aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *