A Vision of ELVIS recreeaza un show al regelui rock’n’roll-ului

Show-ul A Vision Of ELVIS, care va ajunge la Bucuresti in Hard Rock Cafe pe 8 februarie de la ora 22.00, se bucura de aprecieri din partea lui Ed Bonja, cel care a indeplinit atributiile de fotograf oficial si road manager chiar pentru Elvis Presley.

Ed Bonja, care a lucrat cu si pentru Elvis Presley la peste 1000 de spectacole, in perioada 1970 – 1977, caracterizeaza showul A Vision Of Elvis, astfel: “Imediat ce concertul incepe publicul se imbarca intr-un carusel al emotiilor si calatoreste in timp, prin intermediul lui Rob, care intruchipeaza o adevarata Vision Of ELVIS. Pe scena, Rob arata si canta ca Elvis, dar ceea ce este si mai uimitor este faptul ca reuseste sa captureze insasi esenta lui Elvis – carisma si gesturile lui.”

Piese precum “Blue Suede Shoes” sau “Jailhouse Rock” readuc la viata spiritul efervescent al anilor ’50-’60 si combina cu balade rascolitoare precum “Love Me Tender”, “Are You Lonesome Tonight” sau “Suspicious Minds”, intr-un show spectaculos si emotionant.

Biletele au urmatoarele preturi:

VIP – 120 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 80 lei – loc in fata scenei
Categoria II – 60 lei – loc in sala

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.