Danaartgallery implineste trei ani

Piata artei contemporane are nevoie de un impuls prin realizarea unor magazine de arta, galerii sau case de licitatii. Danaartrgallery.ro s-a gandit sa ofere iubitorilor de arta posibilitatea de a cumpara, prin intermediul art-shopului ce va fi inaugurat pe site-ul galeriei virtuale, diverse opere de arta realizate de o serie de artisti tineri.

Artistii au viziuni foarte diferite, motiv pentru care veti gasi o varietate mare de picturi, grafica si fotografie. Ei au un portofoliu bogat, bine sustinut, ca urmare a studiilor de arta realizate si experientei dobandite in timp prin implicarea in multe expozitii personale sau de grup, in tara sau in strainatate. Veti gasi artisti tineri care apar acum pe piata de arta, dar si artisti care deja au o cota pe piata.

Inceput in urma cu trei ani, odata cu lansarea proiectului “Conexiuni prin arta”, drumul grupului de artisti care sunt reuniti sub sigla Danaartgallery.ro s-a intersectat deseori cu cel al numerosilor iubitori ai artelor plastice care au participat la cele peste 50 de expozitii in numeroase spatii culturale sau alternative ale Bucurestiului.

Din octombrie 2011 Galeria Odeon, o initiativa culturala sustinuta de Teatrul Odeon, a devenit principala gazda a acestor expozitii si evenimente.

Tot galeria Odeon va fi si gazda evenimentului aniversar, o expozitie cu titlul sugestiv “CELEBRATION” ce va fi deschisa publicului in perioada 19 februarie-20 martie 2013 si vernisata in data de 19 februarie ora 18.30. Motiv de dubla aniversare, avand in vedere si numele celor care au raspuns chemarii de a participa, artisti care ofera de fiecare data un prilej de bucurie vizitatorilor: Andreea Vintila, Daniela Zbarcea, Otilia Canavra, Gabriela Anitei, Mirela Bichigeanu, Eugen Vasile Iovan, Raluca Polea, Matei Enric, Laura Avramescu Cherciu, Antoaneta Zoltan, Ramona Stanca Virtosu, Daniel Craciun, Cornelia Gherlan, Adriana Vasile, Bogdana Contras, Dominic Virtosu, Violeta Chirculescu, Florin Ghebosu, Anca Mitroi, Mirela Momanu, Raluca Deca Caragea, Cristina Tinta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.